СТРАВИ ГУЦУЛЬСЬКОЇ КУХНІ / GUTZUL KITCHEN DISHES
Назва |
Вихід, гр |
Ціна, грн |
Картопля, запечена з беконом, цибулею і яйцем (на сковороді) |
500 |
150 |
Картопля, запечена з сиром і цибулею (на сковороді) |
500 |
140 |
Банош зі шкварками |
200/25 |
100 |
Банош із грибами |
200/50 |
100 |
Банош із бринзою |
200/50 |
100 |
Голубці карпатські з грибною підливою |
200/50 |
100 |
Печеня «по-гуцульськи» |
400 |
100 |
Форель «по-карпатськи» |
100 |
90 |
Фасолі з салмахою |
300 |
100 |
Сирне асорті (будз, сир, бринза) |
300 |
350 |